Bilgisayarda Android uygulamalarını ve oyunlarını çalıştırmak için en iyi 5 programı sizler için derledik. iOS veya başka işletim sistemine sahip olup Android işletim sisteminde merak ettiğiniz bir oyunu veya uygulamayı açmak artık çok basit. Büyük ekranda Android oyun mu oynamak istediniz bu da sizin için artık hayal değil. Bunun için aşağıdaki 5 android emülatörünü kurmanız yeterlidir.
1. BlueStacks
BlueStacks, Android kullanıcıları arasında en bilinen Android emülatörüdür. BlueStacks Emülatörü oyun oynamak ve uygulama açmak için tercih edilir ve ayarlanması çok kolaydır. Play Store dışında, BlueStacks optimize edilmiş uygulamalarını kendi uygulama mağazasından indirme seçeneğine sahipsiniz. BlueStacks bir Android tablete sahip olmuş gibi olacak ve bir tablette neler yapabilirseniz bu Android Emülatörü ile yapabileceksiniz.
BlueStacks emülatörünün en büyük dezavantajı, yüksek donanım isteyen uygulamalarda ve oyunlar kasması. Bunun dışında, sponsorlu reklamlar sinir bozucu olmaktadır.
Fiyatı : Ücretsiz / Premium $24
BlueStacks İndir
2. Nox Player
Nox Player diğer emülatörlerden farklı olarak özellikle oyuncuları hedef alıyor. Android uygulamalarını sıkıntısız çalıştırsa da PUBG veya Justice League gibi en kasan oyunları oynamak için en uygun yöntem Nox Player olarak duruyor.
Oyun oynarken en iyi sonuçları elde etmek için CPU ve RAM kullanımını ayarlardan belirleyebilirsiniz. Ayrıca çok kolay bir şekilde root atabilirsiniz. Nox için tek sorun bilgisayarınıza çok yüklenmesi ve yeri geldiğinde aşırı yük bindirmesidir.
Fiyat: Ücretsiz
Nox Player İndir
3. MEmu
MEmu diğer android emülatörlerine nazaran daha yeni bir uygulamadır. 2015 yılında piyasaya çıkan emülatör Nox Player gibi oyunlara ağırlık vermiştir. Oyunlarda diğer emülatörler gibi yüksek performans alacaksınızdır. Hem AMD hem de Nvidia ekran kartına desteği bulunmaktadır. Android Jelly Bean, Kit Kat, and Lollipop gibi farklı Android versiyonlarını destekliyor. Verimlilik uygulamalarında en yüksek performansı gösteren Android emülatörü Ingress veya Pokémon Go gibi oyunları oynamak için dört gözle bekliyorsanız seçiminiz Memu olmalıdır.
Fiyat: Ücretsiz
MEmu İndir
4. Ko Player
Diğerlerine nazaran daha basit bir arayüzü ve daha hafif bir yazılıma sahip ola Ko Player hızlı ve gecikmesiz bir oyun deneyimi sunmak istiyor.
Uygulama ücretsiz olduğu için birkaç reklam görmeniz gayet normal. Uygulama kurmak ve emülatörde gezmek çok kolaydır. Yeni geliştirilen bir emülatör olarak arada hatalarla karşılaşmanız gayet normal.
Fiyatı : Ücretsiz
Ko Player İndir
5. Android Studio
Android Studio Google tarafından geliştirilen, diğer emülatörlerden farklı olarak uygulama geliştiricilerinin yazdıkları uygulamayı test etmek için kullanılan bir emülatördür.
Android Studio ağır oyunları oynamak ve diğer ağır uygulamaları çalıştırmak için değil de uygulama geliştiricilerin kullanmasına uygun bir android emülatörüdür.
Fiyatı : Ücretsiz
Android Studio İndir
Sıraladığımız en iyi beş android emülatörü ile rahatlıkla android oyunlarını bilgisayarınızda oynayabilirsiniz. Çoğunun Windows hariç işletim sistemlerinde destekleri bulunmaktadır. Bizim eklemediğimiz sizin önerdiğiniz başka android emülatörlerini de yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim.